fredag 24. september 2010

Ukens kjøp

Kanskje jeg kan starte et ukentlig innlegg?
Jeg har allerede vist frem et kjøp denne uka, men jeg har (selvfølgelig?) handlet mer (vel, egentlig på lørdagen). I tillegg til speilet, kjolen og en diger lysestake (som jeg tenkte vise frem senere når jeg vet hvor jeg skal plassere den), har jeg kjøpt en tykk og myk cardigan. Den ble som kjolen kjøpt på Gina Tricot og ser egentlig utrolig kjedelig ut på nettsiden til butikken. Den er uformelig og diger, men med et belte i livet blir den veldig kul synes jeg!


torsdag 23. september 2010

Ny kjole (ja, igjen)

I går ble mannen med meg for å kjøpe en bryllupsgave. Han ville titte i klesbutikker også, så jeg tittet innom Gina Tricot mens jeg ventet på at han skulle bli ferdig. Da jeg gikk ut hadde jeg med meg denne sorte kjolen i en hvit pose med sort skrift:
Som dere skjønner er det ene og alene hans skyld at jeg kjøpte meg nok en kjole, så derfor kan ikke jeg påta meg noe skyld. Det var veldig trist men jeg blir i allefall fin neste gang jeg skal pynte meg!

mandag 20. september 2010

Høsttur

I går var det strålende vær og endelig benyttet jeg muligheten til å komme meg ut på tur. Tidligere har jeg vært masse på tur, men i sommer har jeg så vidt vært utendørs til fots. Det var derfor ekstra godt å gå tur i solen og se på de flotte fargene som noen av trærne begynner å få. Jeg hadde med meg Iphonen og slik ble bildene jeg tok med den:




De ble ikke så ille?

søndag 19. september 2010

Jakten er over

Noen av dere husker kanskje at jeg var på utkikk etter et speil? I går var jeg på shopping med to venninner og plutselig hang det der i en butikk like foran meg! Jeg gikk inn forventningsfull og nesten litt redd fordi jeg visste ikke om det var til salgs eller hvor mye det kunne koste, men jeg måtte bare ha det. Da jeg så meg rundt innså jeg at jeg var i en klesbutikk og håpet sank mens jeg gikk mot kassa for å spørre om det var til salgs. Akkurat det speilet var ikke til salgs, men de kunne bestille et til meg! Etter en stund fant de ut prisen, og det kostet akkurat det jeg hadde satt av til et speil, så lykken var komplett. Det er nesten så jeg begynner å tro på skjebnen.
Jeg har ikke bilde av speilet nå men her er de speilene jeg viste dere sist. Det jeg har bestilt er selvfølgelig mye flottere enn disse.
;)


Snart ferdig

I våres begynte jeg på min første strikkede genser, mariusgenseren. Nå har jeg endelig fått tilbake iveren og strikket for en uke siden ferdig siste arm. Mamma var så snill og monterte armene for meg så nå gjenstår bare halsen og en haug med tråder. Det burde vel bety at den er klar før vinteren kommer!


mandag 13. september 2010

New York i desember?

Jeg og mannen har alltid drømt om en tur til New York, og vi hadde store planer om å ta en weekend der i høst. Nå ser det derimot ut til at det blir vanskelig å dra dit før 10 desember så da lurer jeg på om noen av dere vet hvor lurt det er å dra dit i julekaoset? Kommer vi til å drukne i mennesker og julestri, eller vil det bli en spesiell og koselig vri på juleforberedelsene?


søndag 12. september 2010

Ukens kjøp

De siste to ukene har jeg 2 ganger vært innom veskebutikker og tittet på en søt, hvit veske med 2 separate rom (lykke!) som er stor nok til å putte laptopen i. Jeg har ikke klart å bestemme meg, så i går tuslet jeg innom enda en veskebutikk for å se om de kanskje hadde den inne. Og det hadde de, til og med på halv pris! Det tok ikke lang tid før jeg tuslet lykkelig ut av butikken med min nye Lycke-veske.



Et besøk i en annen verden - Del 4

Et av turens høydepunkt var kanskje ikke så overraskende turen til Krügerparken. Vi ble vekket i femtiden på morgenen og etter å ha laget matpakke hoppet vi trøtte inn i safaribilene og pakket oss godt inn med pledd. Det store med safari er å se The Big Five som er nesehorn, elefant, løve, bøffel og leopard. De færreste får se alle fem i løpet av en tur, men vi fikk se alle før lunsj! Vi hadde stoppet for å se på en liten flokk med gnu da guiden vår plutselig sier: "Look, there's a cat!". Rangeren satte bilen i gir og vi raste nedover mot katten som tuslet så bedagelig mot oss på veien i morgendisen, før den hoppet inn på siden og forsvant i gresset.


Resten av dagen så vi sikkert flere hundre leoparder i trærne, i allefall til vi så etter en gang til. De er sjeldne å se så vi var veldig heldige. Løver er heller ikke så vanlige, men vi så tre herremenn på relativt kort tid. Snodig nok så vi ingen løvinner, selv om alle herrene har en hel flokk hver.


Der det var løver som passet på byttet sitt var det naturligvis også gribber og en og annen hyene.



Hyenen er et misforstått dyr med rykte på seg for å være en ussel  tyv. Hyene fanger over 70% av maten sin selv så de klarer å overleve uten å stjele.
I tillegg til de fem store så vi naturligvis mange forskjellige dyr. Elefanter, flodhester, sebra, impala, og giraffer var det overalt.




Sør-Afrika har i tillegg til et fantastisk dyreliv, et rikt fugleliv. Over 900 arter er spredd rundt omkring i landet. Jeg fasineres veldig av ørner og var derfor lykkelig over å se ørn både her og der.




Jeg kunne sikkert vist dere bilder i timesvis fra Krügerparken, men det får holde med disse for denne gang.

Wikstrøm sendte meg forresten en mail i går med vinterens reisetilbud. Dårlig gjort synes jeg for nå vil jeg i allefall tilbake.....

lørdag 11. september 2010

"Alle" elsker sushi

"Alle" snakker om sushi, og "alle" spiser visstnok sushi hele tiden. Jeg har spist sushi 2-3 ganger men aldri klart å nyte følelsen av den kalde, rå, sleipe fisken som glir nedover halsen. I tillegg har jeg litt problemer med tangsmaken, tang tilhører sjøen ikke magen min. I går fikk jeg mulighet til å møte en venninnegjeng som sjeldne samles, og det måtte naturligvis bli på sushirestaurant. Jeg vurderte bestille noe annet, men siden "alle" spiser sushi hele tiden har jeg bestemt meg for å lære meg å like det. Og gjett hva? Denne gangen synes jeg faktisk mye av det smakte godt!

Ikke alt falt i smak men nigiri med scampi, laks og tunfisk var i allefall godt. Maki var de bitene som falt minst i smak. Tang tilhører faktisk sjøen og ikke magen min. Foreløpig...

lørdag 4. september 2010

Sunn sjokolade

Sunn sjokolade sier du? Det finnes vel ikke? Joda, den nye sjokoladeprinsen er visst både sunn, lav på kalorier og at på til god, så den havnet i handlekurven min før kinoen. Jeg måtte selvsagt kjøpe begge to for å smake, og jeg synes begge var veldig gode. Og siden den både er sunn og god blir den nok kjøpt flere ganger her i huset.


Sist sett: Interception

I går var mannen og jeg på middagogkino-date. Vi så filmen Interception, som virkelig falt i smak hos oss begge. Den er nyskapende slik Matrix var da den kom, og innholder selvfølgelig masse flotte effekter. Se den, så kan dere diskutere slosskampen i bussen etterpå ;)