fredag 24. juni 2011

Det jeg savner mest

Det jeg har savnet aller mest i svangerskapet må være spekemat. Jeg elsker spekemat i alle varianter, men øverst på listen ligger ulike spekeskinker. Å som jeg gleder meg til å fråtse i parmaskinke, serranoskinke og vanlig norsk spekeskinke! Jeg tror en halv spekeskinke står øverst på ønskelisten akkurat nå. Jeg gleder meg til å spise loff med smør og spekeskinke til frokost, lunsj og middag!


Med bare 9 dager til termin øker lysten på spekemat bare mer og mer, men jeg skal nok holde ut så lenge jeg må.
Så hvis du vil glede en nybakt mor de neste ukene må du gjerne komme innom med en pakke spekemat ;)

onsdag 22. juni 2011

Borte?

Det har vært stille fra meg lenge nå. Siden sist har vi flyttet, overlevert leilighet, og vært uten nett en periode så det har blitt dårlig med blogging. Jeg har dokumentert et par prosjekter jeg skal blogge, og kommer sterkere tilbake så snart jeg finner kamerakabelen i en av de 40 pappeskene vi har rundt her.
Huset er fremdeles ikke ferdig, men det nærmer seg litt hver dag. Så lenge de viktigste tingene er på plass før den lille frøkna i magen bestemmer seg for å komme ut er jeg fornøyd. Alt hun trenger (og litt til) er i allefall klart etter at jeg panikkshoppet litt tøy tidligere i uka. Det ble for det meste fornuftig tøy, men denne søte kjolen snek seg også med hjem:

De neste dagene bør jeg kanskje prioritere å finne plass til mine egne klær. Akkurat nå bor de i x-antall sorte sekker...

lørdag 4. juni 2011

Uke 36 og akkurat en mnd til termin!

Om akkurat en mnd har jeg termin, og det betyr at om 2-6 uker har vi blitt en liten familie på tre! Magen vokser og vokser, og livet blir tyngre og tyngre for meg. Det blir godt med permisjonsdager fra neste helg, og ikke minst å komme oss i hus. Heldigvis er alle innkjøp til frøkna gjort, så vi er godt forberedt på at hun skal komme. Med både hus, leilighetssalg og en kommende baby har jeg passet på å handle inn det vi trenger mens jeg enda var i god form, og det er jeg veldig glad for nå kjenner jeg. Ryggen og bekkenet begynner å bli slitent, så jeg er glad for alt som er gjort.


Det er trangt om plassen til huleboeren min, og det er hun veldig flink til å gi beskjed om. Au...

fredag 3. juni 2011

Litt innkjøp

Det nærmer seg innflytting og vi har begynt med innkjøp av møbler og interiør.
Forrige uke kjøpte vi ny sofa. Den er ganske stor og jeg gleder meg til å kose meg med favorittprogrammene med beina strekt ut foran meg på sjeselongen
Vi kjøpte denne sofaen, men i nesten sort stoff i stedet for sort hud. Planen er å fylle den med fargerike puter.

I dag fkk vi også tak i barstoler til kjøkkenet:

Disse var utrolig gode å sitte på, og siden det er skinnstoler er de lette å rengjøre. Sikkert veldig praktisk på et kjøkken.
Ellers går arbeidet i huset videre, om enn ikke så raskt som vi håpet. Vi skulle flyttet inn i helga, men måtte utsette siden både strøm, bad og mye av kjøkkenet mangler. Heldigvis ser det ut til at både strøm og bad ordner seg til uka, mens kjøkkenet blir nok litt halvveis en god stund til. Det er fryktelig irriterende når de først ikke kunne levere før 4 uker senere enn avtalt, og så mangler vesentlige deler av kjøkkenet. Heldigvis kan vi bruke både komfyr, vask og kjøleskap så vi skal nok overleve til resten er på plass. Vi ser i allefall veldig frem til alt er ferdig! Hvis jeg husker på det skal jeg ta nye bilder i morgen så dere får se.