søndag 6. mars 2011

Baderom

Siden kjøkkenet er bestemt står badet for tur. Badet er nok rommet som tar lengst tid å gjøre klart, og med bestillingstid på opptil 6 uker på møblene er det greit å bestemme seg før håndtverkerne starter. Våre håndtverkere benytter seg av Bergersen Flis så i helgen gikk turen dit for å finne fliser, og kanskje baderomsinteriør.

Vi har vært veldig enige i at vi ønsker avlange, store, hvite/kremfargede fliser på veggene, og kaffebrune fliser på gulvene. I tillegg ønsker vi brune dekorfliser på veggen i dusjsonen og kanskje et par andre steder. Vi fant heldigvis de flisene vi var ute etter med god hjelp fra en hyggelig selger. Innredning skal vi tilbake og se på senere men vi vet sånn ca hva vi skal ha. Jeg har ikke funnet noen bilder som viser hva vi ønsker men dette gir dere en pekepinn:


Flisene viser hva slags dekorflis vi vil ha, men de skal ikke på veggen der vasken skal være. Vi vil ha tilsvarende oppbevaringsløsning: To skuffeseksjoner med frittstående vasker, og speilskap for ekstra lagringsplass. Skuffeseksjonen blir nok kaffebrun, og ikke hvit som på bildet. I tillegg ønsker vi et eller to høyskap til håndkler.

Jeg skal også få min store drøm om boblebad oppfylt, men hva slags og hvor det skal stå er ikke bestemt. Det finnes mye lekkert der ute, men vi har både begrenset plass, og naturligvis et budsjett å holde oss til. Boblebad skal det bli, men det blir nok ikke den mest fancy løsningen på markedet. Vi får se etter neste møte med Bergersen Flis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar