tirsdag 19. juni 2012

Shoppingreferat

Nå er det allerede nesten 4 uker siden jeg og venninna mi var på shoppingtur til Glasgow. Hvor blir tiden av?

Med en og en halv dag (og en kveld) til rådighet måtte shoppingen planlegges nøye så vi hadde allerede mye av planen klar da vi dro. Min veldig snille fetter og hans herlige kone hentet oss på flyplassen i Edinburgh og ble med oss til Glasgow. Vi tok noen drinker på hotellet før vi la oss til lading. Hotellet kan virkelig anbefales! Litt ekstremt tapetvalg, men store rom, hjelpsom betjening og veldig god plassering i forhold til handlegatene. 

Halv ni neste morgen stod vi nydusjede og mette utenfor dagens første jaktmark: Primark. Den enorme butikken er stappet med så billige klær og accessoirer at man plukker med seg  noe hele tiden. Det er shoppinghimmelen hvis man vil handle mye og billig til seg selv og familien. Etter 3 timer kom vi ut med to digre poser hver, og omtrent like mye penger brukt. Vi er ekstremt like på shoppingen! Vi handler like mye, liker mye av de samme tingene, bruker like lang tid, trenger like lite pauser og mat, og holder ut like lenge. Perfect match!

Da den største butikken var unnagjort gikk mine fantastiske slektninger tilbake til hotellet med varene våre mens vi fikk fortsette å shoppe. Går det virkelig ann å være så snille?

Vi shoppet litt sportstøy før vi satte kursen mot Mulberry. Det tok ikke lang tid før vi kom ut derfra med hver vår Bayswater. Her er min variant:


Resten av dagen løp vi mer eller mindre fra butikk til butikk og handlet, mens verdens beste fetter passet på poser. Vi avsluttet da siste butikk stengte kl halv ni, og da ble det en nydelig middag på en nærliggende Italiensk restaurant sammen med fetter og hans kone. 

Dagen etter startet vi nok en gang da butikkene åpnet og fortsatte jakten på alt vi ikke fikk tak i dagen før. Dessverre var de utsolgt for  mye men vi fikk kjøpt mye fint likevel. Jeg fikk for eksempel med meg en liten veske fra Prada og et par solbriller fra Bvulgari i tillegg til full sommergarderobe til lillefrøkna vår, og mye til meg og mannen,




Kl fem ble vi hentet og kjørt til flyplassen der vi fortsatte shoppingen før vi rasket med oss en matbit som vi spiste i ro og mak sammen med et glass vin på flyet. Vi var utslitte men veldig fornøyde med fangsten! Avtalen er at det må gjentas, men siden det krever litt sparing bør vi kanskje vente et år eller to til neste gang.

Hvis noen vurderer en shoppingtur anbefaler jeg virkelig Glasgow! Alt ligger veldig nære, og man bor billig og bra midt i sentrum. Sjekker man hvor de store motebutikkene ligger, og evt ringer og bestiller varene på forhånd sparer man mye tid på leting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar