lørdag 8. september 2012

London Baby!

Dagstur til London? Er det mulig da?

Å jada! Det er så mulig så, og kan virkelig anbefales om man har lyst til å gjøre noe annerledes en dag. På tirsdag tok jeg, mannen i huset og en venninne med oss lommebok, pass og en sammenbrettbar bag på morgenflyet til Gatwick airport. Vel fremme på togstasjonen London Victoria trasket vi bort til Buckingham Palace, gjennom parken og ned mot Big Ben før vi satte kursen litt bortover og så opp mot Oxford Street og i allefall mitt store mål for dagen: SHOPPING.

Jeg hadde ikke like stort budsjett som forrige shoppingtur men det ble med litt klær fra Primark, en Mini Cooper til snuppa, og et par Jimmy Choo's. Bilen var impulskjøpet sitt kan man si, og sikkert litt av et syn å se oss traske gatelangs med den bilen i armene. 
 



Vi landet på Gardermoen kl 23, og hadde det ikke vært for at bilen måtte sendes som spesialbagasje og var litt vanskelig å finne, hadde vi vært i seng før kl 00. 

Her er den lille bilen godt plassert oppå lasteplanet til bagasjebilen. Søt ikke sant?



Det er litt surrealistisk å tenke på at vi faktisk hadde vært i London da vi la hodet på den samme puta vi våknet på for noen timer siden. 
Det var slitsomt, men veldig morsomt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar