lørdag 31. mars 2012

Høstferiedrømmer

Det er kanskje litt tidlig å tenke på høsten nå som våren så vidt har begynt å vise seg, men denne damen drømmer om sol og varme i vinterhalvåret. De siste reisene vi har tatt har vært til fantastiske steder, men det har vært så himla kaldt der! Først dro vi på bryllupsreise til Sør-Afrika. Et fantastisk land, og opplevelsene stod i kø hele reisen. Dessverre var det vinter i Sør-Afrika, og da er det virkelig kaldt! Noen mnd senere (mer korrekt i midten av desember) reiste vi til travle New York. Og hvis man trodde det var kaldt i Norge kan man prøve å gå på sightseeing i -3 grader og vind i verdensmetropolen. Det var faktisk behagelig å komme hjem til -17 grader her hjemme! 3 mnd senere satte jeg og en god venninne snuta mot Fuerteventura. Her var det betraktelig mer behagelig klima, men fremdeles litt kjølig vind og kalde kvelder. Det hjalp likevel godt på en frossen sjel å ligge under sola og nyte sydenlivet.

Siden sommerferien blir tilbrakt i hjemlandet og vi fremdeles har mye ferie som skal brukes, har vi drømt om å reise på charterferie til varmere strøk i november. Kanskje det blir en tur til barnevennlige Grand Canaria?


Er det noen som har tips til hoteller som er verdt å titte litt ekstra på? Det trenger naturligvis ikke være på Grand Canaria. De eneste kravene vi har er at det skal være en barnevennlig tur som gjør det lett og avslappende for foreldrene. Ja og så bør det være et greit prisnivå og gode temperaturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar